• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge moet Jelle Vossen 3 maanden missen door knieblessure

  Jelle Vossen raakte geblesseerd tegen Waasland-Beveren.

  Jelle Vossen heeft de ligamenten van zijn rechterknie gescheurd. De aanvaller van Club Brugge staat wellicht drie maanden aan de kant. Vossen blesseerde zich in het gelijkspel tegen Waasland-Beveren.

  Club Brugge raakte vrijdag niet verder dan een gelijkspel tegen Waasland-Beveren en tot overmaat van ramp raakte Jelle Vossen geblesseerd. De spits van Club Brugge werd geraakt aan zijn rechterknie en moest van het veld gedragen worden.

   

  Vandaag raakte het verdict bekend: Vossen heeft een scheurtje in de ligamenten van zijn rechterknie. Dat betekent dat hij ongeveer 3 maanden buiten strijd is. Dus wellicht zien we Vossen pas na de winterstop weer op een voetbalveld.

   

  Vossen, die al 4 keer scoorde dit seizoen, zal dus de resterende wedstrijden in de groepsfase van de Champions League missen. 

  Jelle Vossen wordt wenend van het veld gedragen