• home
 • video
 • pas verschenen

  Na 136 (!) zeges op rij bijt Castors Braine nog eens in het zand

  Castors Braine

  Castors Braine

  In het vrouwenbasketbal heeft Castors Braine verloren en dat is opvallend, want het team had sinds november 2013 niet meer verloren in de Belgische competitie. Sint-Katelijne-Waver maakte zondagmiddag een einde aan de opmerkelijke reeks van Castors.

  Het was van 17 november 2013 geleden dat Castors Braine een competitiematch verloor. Namen was toen te sterk. Sindsdien zette Castors een reeks neer van 136 competitiezeges op een rij. In de Beker van België verloor de club wel nog 2x, telkens van Namen.

   

  Voor het eerst in bijna 5 jaar proefde Castors zondagmiddag nog eens de smaak van de nederlaag in de competitie. Op het veld van Sint-Katelijne, dat dit seizoen nog niet gewonnen had, ging Braine met 63-61 onderuit. Speelster van het Jaar Laure Resimont was bij de thuisploeg goed voor 13 punten. Billie Massey liet zich gelden onder de ring met 10 rebounds.