• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Mourinho gaat bijna Chelsea-assistent te lijf na provocatie

  Chelsea en Manchester United speelden zaterdag 2-2 gelijk. De meest besproken actie vond echter plaats naast het veld. United-coach José Mourinho en Chelsea-assistent Marco Ianni raakten net niet slaags bij de late gelijkmaker.

  Minuut 96 van de wedstrijd: Ross Barkley bezorgt Chelsea nog een laat gelijkspel tegen United. Assistent Marco Ianni laat zich helemaal gaan en gaat recht voor de neus van Mourinho de 2-2 vieren.

   

  Een ongehoorde provocatie, die de United-manager niet kan smaken. Als door een wesp gestoken schiet hij recht en moet tegengehouden worden om Ianni niet te lijf te gaan.

  Mourinho: "Heb de excuses van Sarri aanvaard"

  Mourinho en Sarri bedekten het incident na de match met de mantel der liefde. Mourinho: "Sarri's assistent was heel onbeleefd, maar Sarri heeft zich ontfermd over de situatie. Ze hebben zich beiden geëxcuseerd tegenover mij. Ik heb die excuses aanvaard en voor mij is het een afgelopen verhaal."

   

  "Ik heb niet gezien wat er is gebeurd, maar ik heb met Mourinho gesproken", zei Sarri. "Wij stonden aan de foute kant in dit verhaal. Ik heb met mijn assistent gesproken en de situatie uitgeklaard."

  De aanleiding voor de boze reactie van Mourinho