• home
 • video
 • pas verschenen

  Roebin Kazan is seizoen niet meer welkom in Europa of Champions League

  Roebin Kazan mag een seizoen niet meer in Europa voetballen. De UEFA straft de Russische club omdat Kazan de regels rond de Financial Fair Play overtrad. Roebin Kazan kan wel nog in beroep gaan bij het TAS.

  Roebin Kazan staat na tien speeldagen in de Russische competitie op de vijfde plaats, goed voor een ticket voor de voorronde van de Europa League. Maar zelfs als Kazan die plaats kan vasthouden, mag het volgend seizoen toch niet meedoen in de Europese competitie.

   

  UEFA schorste de club voor het overtreden van de regels rond de Financial Fair Play. Als het zich in de komende twee jaar kan plaatsen voor de Champions League of Europa League, zal de schorsing in werking treden.

   

  Kazan kan wel nog in beroep gaan tegen de beslissing bij het Internationaal Sporttribunaal TAS.