• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko op 1e persconferentie: "Wil gebaar van fans driedubbel teruggeven"

  Ivan Leko

  De persconferentie duurde maar 5 minuten. Er mochten geen vragen gesteld worden over dé zaak.

  Club-coach Ivan Leko heeft vandaag kort de pers te woord gestaan voor de competitiematch tegen Waasland-Beveren. Een speciaal moment want het was zijn eerste persconferentie sinds het voetbalschandaal in ons land losbarstte waarbij hij even opgepakt werd. "Ik ben 200 procent klaar voor de wedstrijd."

  Bekijk de integrale persconferentie van Leko (5 minuten):

  "Ik ben 200 procent klaar"

  Morgenavond speelt Club Brugge thuis tegen Waasland-Beveren maar de wedstrijdvoorbereiding verliep niet vlekkeloos. Ivan Leko werd in verdenking gesteld van witwassen en bracht 36 uur door in de cel, maar over die zaak mochten geen vragen gesteld worden. Is Leko klaar voor de match? "Ik ben 200 procent klaar."

   

  "Het was geen normale voorbereiding. Ik ben afwezig geweest en iedereen weet hier waarom. Maar in het leven gebeurt er veel. Ik leef vandaag en morgen, niet gisteren."

   

  Is dit een speciale wedstrijd voor Leko? "Jullie zijn ook niet dom. Natuurlijk wordt dit een speciale wedstrijd. Voor mij waren dit ook speciale dagen. Maar ik heb twee prioriteiten in mijn leven: mijn familie en mijn tweede familie, en dat is Club Brugge."

   

  "Wat ik hier de voorbije dagen gevoeld heb, is fantastisch. Deze club is echt speciaal. Ik ben echt trots dat ik lid ben van de Club Brugge-familie. De supporters hebben mij veel gegeven en ik wil dat driedubbel teruggeven. Dat mogen de fans verwachten." Lang duurde de persmeeting niet, na 5 minuten was de coach alweer weg.

   

  De persconferentie van Ivan Leko in Het Journaal: