• home
 • video
 • pas verschenen

  Lukaku: "Bij Rode Duivels speel ik altijd met een soort van woede in mij"

  Romelu Lukaku scoorde in de Nations League opnieuw 2 belangrijke doelpunten bij de Rode Duivels. Toch blijven de negatieve commentaren die hij in het begin van zijn internationale carrière te horen kreeg, de spits zwaar op de maag liggen. "Ik heb die mensen hun woorden weer laten inslikken."

  Bij de Rode Duivels staat de teller van Lukaku op 45 doelpunten in 79 matchen. Hij is zo de topschutter aller tijden bij de Belgen. "Als ik speel voor de Rode Duivels is dat altijd met een soort woede in mij", vertelt hij in een kort interview met Manchester United.

   

  "Mijn eerste jaren bij België liepen niet zo best. Mensen zeiden dat ik niet bij de Rode Duivels hoorde. Ik heb heel veel negatieve dingen gehoord. Ik wou die mensen hun woorden doen inslikken. En dat is gelukt."

   

  "Mijn doel is nu om met België een prijs te winnen, maar ook om mijn doelpuntentotaal zo hoog mogelijk te krijgen. Zo hoog dat niemand het ooit nog kan verbeteren. Dan kan ik achterover leunen en zeggen: "Zie je wel"."