• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren verlegt contract van verdediger die geen minuut miste

  Vukotic speelt pas sinds dit seizoen voor Waasland-Beveren.

  Vukotic speelt pas sinds dit seizoen voor Waasland-Beveren.

  Waasland-Beveren heeft zijn Servische centrale verdediger Aleksandar Vukotic (23) langer aan de club gebonden. Hij zette zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis tot 2023.

  Vukotic is bezig aan zijn eerste seizoen bij Waasland-Beveren, dat hem weghaalde bij de Bosnische eersteklasser FK Krupa. Hij tekende deze zomer tot 2021 en ziet zijn contract nu met twee jaar verlengd.

   

  De verdediger van 2,02 meter is een basispion in het team van Yannick Ferrera dit seizoen. Hij miste nog geen minuut.  "Ik ben blij dat ik langer bij deze club kan blijven. De club toont heel veel vertrouwen in mij en dat is belangrijk. Bovendien hou ik ongelofelijk veel van de supporters. Ik hoop snel iets terug te kunnen doen voor deze prachtige club."