• home
 • video
 • pas verschenen

  Usain Bolt weigert aanbieding van landskampioen uit Malta

  Usain Bolt viert een doelpunt in een oefenmatch.

  Ex-atleet Usain Bolt begint ook te scoren in het voetbal.

  De Maltese competitie zal binnenkort niet kunnen uitpakken met ex-sprintbom Usain Bolt. De Jamaicaan kreeg van Valletta FC een contract aangeboden voor 2 jaar, maar bedankte vriendelijk.

  Valletta FC: "Aanbod blijft geldig"

  "Valletta FC is Manchester United niet", moet Usain Bolt gedacht hebben. De pijlsnelle Jamaicaan droomt van een profcontract in het voetbal, maar slaat niet toe bij de eerste de beste ploeg.

   

  De Maltese landskampioen Valletta FC waagde onlangs zijn kans, maar ving bot. "Er is heel veel interesse voor de voetballer Usain", zegt Bolts manager Ricky Simms aan ESPN. "Hij krijgt geregeld gelijkaardige voorstellen, maar ik kan bevestigen dat Usain niet wil ingaan op dit aanbod uit Malta."

   

  De baas van Valletta FC reageerde sportief. "Een kampioen is altijd welkom bij Valletta FC", zei de clubbaas. "We wensen Usain het allerbeste toe in zijn voetbalcarrière. Het aanbod van Valletta FC blijft geldig."

   

  Ondertussen blijft Bolt op proef bij de Australische club Central Coast Mariners. Het voorbije weekend maakte hij in een oefenduel nog 2 goals voor de ploeg. Een contract kreeg hij er nog niet aangeboden.