• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool weet nog niet hoelang het Mané moet missen na operatie

  Mané ligt geblesseerd op de grasmat.

  Mané (archief) liep een handblessure op tijdens de interlandbreak.

  Liverpool-spits Sadio Mané heeft geen leuk aandenken overgehouden aan de interlandbreak. De Senegalees liep een handblessure op en onderging vandaag al een ingreep. 

  Volgens verschillende media brak Mané zijn duim tijdens de interlandbreak, maar daar gaf Liverpool geen details over. "Mané is succescol geopereerd. Zijn herstel zal de volgende dagen opgevolgd worden", meldt Liverpool.

   

  Liverpool-coach Jürgen Klopp hoopt dat hij zijn Senegalese spits niet te lang moet missen. Tijdens de voorbije interlandbreak zag Klopp ook al Mo Salah (lies), Virgil van Dijk (rib) en Naby Keita (hamstring) geblesseerd uitvallen.