• home
 • video
 • pas verschenen

  Noermagomedov daagt Mayweather uit: "In de jungle kan er maar 1 leeuw zijn"

  " "

  Chabib Noermagomedov won vorige week de UFC-wereldtitelkamp van Conor McGregor.

  Zijn veelbesproken UFC-titelkamp tegen Concor McGregor is nog maar amper achter de rug of Chabib Noermagomedov heeft al zin in meer. De Russische kooivechter daagt Floyd Mayweather, die al reageerde: "Let's make Las Vegas great again!"

  Het was een heus spektakel, het gevecht tussen Noermagomedov en McGregor vorige week in Las Vegas. De Ierse brulboei moest in de 4e ronde opgeven na een nekklem. McGregor keerde terug naar de kooi, nadat hij vorig jaar een lucratief uitstapje gemaakt had naar de boksring: hij verloor het duel met Floyd Mayweather met technisch knock-out.

   

  Die "Money Fight" bracht Noermagomedov op ideeën: zelf won hij 27 keer in 27 gevechten, Mayweather zit aan 50 zeges in evenveel kampen. De wereldkampioen in de mixed martial arts van de Ultimate Fighting Championship doet vanuit Rusland een oproep aan Mayweather, uitgerekend aan de zijde van de promotor van de bokser, Leonard Ellerbe.

   

  "Allez Floyd! Wij moeten elkaar nu bekampen. 50-0 tegen 27-0. Wij zijn de 2 gasten die nooit verliezen. In de jungle kan er evenwel maar 1 leeuw zijn. Natuurlijk ben ik die leeuw", is te zien in een filmpje dat een glimlachende Ellerbe postte op Instagram.

   

  Noermagomedov is 30 jaar, Mayweather 11 jaar ouder. Die laatste bokste in augustus 2017 zjin laatste kamp tege McGregor. De Rus heeft nog niet laten verstaan of hij de Amerikaan volgens de boksregels of de UFC-regels wil aanpakken.

  De oproep van Noermagomedov (aan de zijde van Mayweathers promotor):

  Mayweather reageerde al: "Let's make Las Vegas great again!"

  McGregor likt zijn wonden met een bezoekje aan Dallas Cowboys

  Voor Noermagomedov was McGregor de grote man in de UFC, maar die status kreeg vorige week een knauw. De mediageile Ier stopt zich evenwel niet weg in een hoekje.

   

  Gisteren was hij een welgekomen gast in Dallas voor het NFL-duel tussen de lokale Cowboys en de Jacksonville Jaguars. Voor het begin van de match ging McGregor de Cowboys wat oppoken. Dat resulteerde in een 24-0-ruststand en een 40-7-eindstand.