• home
 • video
 • pas verschenen

  Open training Rode Duivels: 1.600 fans, maar geen Fellaini en Vermaelen

  " "

  Handjes schudden voor de populaire Courtois.

  Het is niet alleen voor de politici een spannende dag, maar ook voor de fans van de Rode Duivels was het een dag om naar uit te kijken: Roberto Martinez en de zijnen werkten vanochtend een open training af in het Koning Boudewijnstadion.

  Verslag van de open training van de Rode Duivels:

  23 Rode Duivels waren van de partij. Martinez deed het zonder Thomas Vermaelen, teruggekeerd naar Barcelona na zijn hamstringblessure tegen Zwitserland,  en Marouane Fellaini.

   

  De middenvelder van Manchester United zat vrijdag op de bank, maar leek al niet voluit op te warmen toen.

   

  Ook Thierry Henry was zondag niet meer te bespeuren op de Heizel. Gisteren raakte bekend dat de T2 van Martinez debuteert als hoofdcoach van Monaco, de club waarvoor hij in 1994 als beloftevolle spits zijn profcarrière startte.

  1.600 toeschouwers in de zon

  De Rode Duivels mochten vanochtend een duizendtal fans verwelkomen. Dat is niet heel veel, al zullen de verkiezingen daar voor iets tussen zitten. Onder een stralende zon werkten de basisspelers van vrijdag een half uur, daarna mochten ze naar binnen. De rest deed nog even voort.

  Belgen moeten Van Dijk niet vrezen

  De Nederlandse aanvoerder Virgil van Dijk zal dinsdag niet van de partij zijn in de oefengalop tussen België en Nederland in Brussel. Dat maakt de Nederlandse bond bekend. De verdediger van Liverpool heeft nog last van een ribblessure die hij vorige maand opliep tegen Southampton.

   

  Nederland won gisteren in de Nations League met 3-0 van Duitsland. Van Dijk speelde 90 minuten mee en scoorde de eerste goal.

  Foto's van de open training: