• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Badmintontalent Carraggi bezorgt België 4e medaille op Jeugdspelen

  Julien Carraggi (archief) mag een bronzen plak in zijn valies steken.

  Badmintonner Julien Carraggi heeft België een vierde medaille bezorgd op de Olympische Jeugdspelen in het Argentijnse Buenos Aires. Samen met zeven ploegmaats was hij goed voor brons in de competitie voor gemengde teams.

  België mocht dankzij taekwondoka Badr Achab (zilver), judoka Alessia Corrao (brons) en Simon Morssinkhof in de teamjumping (zilver) al drie medailles in de prijzenkast hangen. Badmintonner Julien Carraggi doet er nog een bronzen exemplaar bij.

   

  Samen met de Japanner Kodai Naraoka, de Duitser Lukas Resh, de Egyptenaar Mohamed Mostafa Kamel, de Braziliaanse Jaqueline Lima, de Tsjechische Tereza Svabikova, de Japanse Hirari Mizui en de Australische Zecily Fung veroverde hij de derde plek in de competitie voor gemengde teams. Carraggi won zijn enkelspel en met Resh ook beide dubbelspelen.

   

  Vier jaar geleden kwam de Belgische delegatie met zes medailles terug van de Jeugdspelen in het Chinese Nankin.