• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Bolt opent voetbalrekening met twee (eenvoudige) doelpunten

  Usain Bolt vierde zijn doelpunten op zijn eigen karakteristieke manier.

  Usain Bolt heeft zijn voetbalban gebroken: de voormalige topsprinter scoorde zijn eerste twee doelpunten voor de Central Coast Mariners. Volstaat dat voor de Jamaicaan om een profcontract los te weken?

  Usain Bolt droomt er na zijn olympische successen van om ook door te breken als profvoetballer. De Jamaicaanse sprinter loopt momenteel stage bij de Australische club Central Coast Mariners,waar hij hoopt een profcontract te krijgen.

   

  En bij zijn eerste basisplaats wist Bolt alvast indruk te maken. In het vriendschappelijke duel tegen Macarthur South West United nam hij twee van de vier doelpunten voor zijn rekening, al hielp de tegenstander wel met wat geklungel.

   

  "Ik hou hier een heel goed gevoel aan over", zei Bolt achteraf. "Ik ben blij dat ik de wereld kan tonen dat ik vooruitgang boek. Bij mijn eerste basisplaats twee keer scoren, nice. Ik doe hard mijn best om een stek in het team te krijgen."

  Bekijk hier de goals van Bolt, met typische viering