• home
 • video
 • pas verschenen

  Leko reageert: "Dit heb ik niet verdiend en dat zal ik tonen"

  Na de training heeft Ivan Leko een eerste keer gereageerd op de beschuldigingen aan zijn adres. De coach van Club Brugge klonk strijdvaardig. "Natuurlijk ben ik hier. Daar heb ik nooit 1 procent aan getwijfeld."

  Ivan Leko kwam vanochtend gewoon opdagen bij Club Brugge. Hij leidde eerst de training en daarna gaf hij heel kort een eerste keer uitleg aan de pers. Hij wou alleen in het Engels reageren.

   

  "Ik vind het raar dat jullie me hier niet verwacht hadden. Natuurlijk ben ik hier. Daar heb ik nooit 1 procent aan getwijfeld. Zo sta ik in het leven. Ik werk hard, ik ben toegewijd aan mijn familie en aan mijn club."

   

  Hoe heeft hij de voorbije dagen beleefd? "Ik was in shock. Er kwam iemand mij 's ochtends om 6 uur uit mijn bed halen. Dan hoor je die beschuldigingen. Dat is moeilijk voor mijn familie en vrienden. Ik wil een normaal leven leiden, dit is niet wie ik ben. Ik had maar 1 ding in mijn hoofd: ik wou met opgeheven hoofd en een zuivere naam dat gebouw weer verlaten."

   

  "Of ik imagoschade geleden heb? Geen idee, ik heb het twee dagen niet kunnen volgen. Waarschijnlijk is die schade heel groot, maar ik zal knokken. Het zou niet de eerste keer zijn dat ik vanaf 0 moet beginnen. Met mijn wil en de steun van mijn familie, vrienden, club en supporters zal dat lukken. Dat geeft me extra motivatie om sterker en beter te zijn. Ik wil elke dag tonen dat ik dit niet verdiend heb."

  Verklaring van Leko: