Ga naar de inhoud

Club-supporters steunen Ivan Leko: applaus voor de training

 vr 12 oktober 2018 11:09
Ivan Leko
Een zichtbaar vermoeide Ivan Leko groet de Club Brugge-fans.

Ivan Leko stond vanochtend weer op het trainingsveld bij Club Brugge nadat hij na bijna 36 uur werd vrijgelaten in het grootschalige fraude-onderzoek. Er stond een honderdtal fans de trainer op te wachten. Hij kreeg een applaus en veel steunbetuigingen.

Club Brugge sprak gisteren al zijn vertrouwen uit in Ivan Leko. De Kroaat kwam vanochtend gewoon naar de club en om half elf stipt stond hij met zijn spelers op het trainingsveld. Dat waren er niet veel want zo ongeveer de helft van zijn spelersgroep heeft internationale verplichtingen.

 

Toch kwamen er heel veel supporters kijken. Zij waren daar speciaal om Ivan Leko een hart onder de riem te steken. De trainer kreeg een applaus en sommige mensen hadden Kroatische vlaggen bij. 

 

Na deze training kan Ivan Leko een weekend bekomen van wat er de afgelopen dagen gebeurd is. Iedereen bij Club Brugge heeft een volledig weekend vrij.

Leko en zijn spelers krijgen een applaus

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Foto's van Ivan Leko op het trainingsveld