• home
 • video
 • pas verschenen

  Benteke speelt dit jaar niet meer: "Hopelijk zien we hem snel in 2019"

  Benteke kopt.

  Benteke speelde dit seizoen 4 competitiematchen.

  Christian Benteke gaat een rustig eindejaar tegemoet. Na een kijkoperatie aan zijn knie zal de spits nog een hele tijd moeten revalideren. "We zullen hem dit jaar niet al te veel meer zien", zei zijn trainer Roy Hodgson.

  Benteke onderging afgelopen woensdag een kijkoperatie aan zijn knie. Hij sukkelt al sinds september met een blessure. Volgens de dokters zou hij snel weer op het veld staan, maar zijn trainer geeft nu een veel minder rooskleurige diagnose.

   

  "We zullen hem dit jaar alleszins niet veel meer zien", vertelde Roy Hodgson aan Sky Sports. "Ik denk dat het zeker tot 2019 zal duren voor we hem weer op een veld zien. Hopelijk zal dat wel eerder begin 2019 zijn."

   

  Benteke kwam dit seizoen vier keer in actie bij Crystal Palace, maar kon nog niet scoren.