• home
 • video
 • pas verschenen

  Bondscoach: "Henry zit vrijdag naast mij tijdens België - Zwitserland"

  Roberto Martinez en Thierry Henry

  Roberto Martinez rekent op Thierry Henry voor België - Zwitserland.

  Wordt België - Zwitserland de laatste opdracht van Thierry Henry als assistent-coach van de Rode Duivels? "Ik kan jullie garanderen dat hij vrijdag bij ons op de bank zit", geeft bondscoach Roberto Martinez mee.

  "Garandeer dat Henry erbij is tegen Zwitserland"

  Na het afscheid van coach Leonardo Jardim is Thierry Henry topkandidaat bij zijn voormalige club AS Monaco. De bondscoach verzekert echter dat de Fransman vrijdag naast hem op de bank zal zitten tijdens het Nations League-duel met Zwitserland.

   

  "Er is niets nieuw, behalve dat het deze keer om Monaco gaat, de club waarvoor hij debuteerde", verklaarde Roberto Martinez vanmiddag. "Ik kan jullie garanderen dat hij vrijdag tegen Zwitserland op de bank zal zitten. We gaan die wedstrijd goed voorbereiden, want ze is heel belangrijk voor ons."

   

  "Nadien zullen jullie op een dag misschien gelijk krijgen over waar Thierry Henry heengaat", gaf de bondscoach nog mee aan de pers in het nationale oefencentrum.

  Misschien krijgen jullie gelijk over Thierry Henry.

  Roberto Martinez

  "Stel daarna nog eens de vraag"

  Dinsdag speelt de nationale ploeg een oefeninterland tegen Nederland. Met Thierry Henry?

   

  Roberto Martinez: "Jullie moeten me die vraag nog eens stellen na de wedstrijd van morgen. Het belangrijkste op dit moment is de voorbereiding op die match, we willen ons niet laten afleiden. Na Zwitserland kunnen we er opnieuw over praten."