• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  KV Mechelen: "Als club niet betrokken bij illegale praktijken"

  KV Mechelen

  KV Mechelen staat op de 2e plaats in eerste klasse B.

  KV Mechelen benadrukt dat "de club op geen enkel moment initiatief heeft genomen om afspraken te maken om wedstrijden te beïnvloeden." Zo luidt de reactie Achter de Kazerne.

  Statement: "Club is niet op de hoogte"

  KV Mechelen zit in het oog van de storm. Samen met makelaar Dejan Veljkovic worden enkele bestuursleden verdacht van matchfixing.

   

  "KV Mechelen benadrukt ten stelligste dat het als club niet betrokken is bij illegale praktijken", reageert de club in een statement op haar website. "Op geen enkel moment heeft KVM initiatief genomen om afspraken te maken om wedstrijden te beïnvloeden."

   

  "De club is ook niet op de hoogte van dergelijke initiatieven en distantieert zich bijgevolg van eventuele en al dan niet genomen persoonlijke initiatieven."

   

  "De raad van bestuur heeft kennis genomen van de mededeling van het parket en komt zo snel mogelijk bijeen om de huidige beschikbare informatie te bespreken. Voorts hebben we het volste vertrouwen in het lopende onderzoek en wachten we de resultaten van het onderzoek af."

  Voorzitter: "Geen initiatief genomen om matchen te beïnvloeden"

  "Als club hebben we geen initiatief genomen om wedstrijden te beïnvloeden", benadrukt voorzitter Johan Timmermans voor onze camera, "als er al een beïnvloeding geweest is."

  Supporter: "Paljas helpt alles om zeep"

  De supporters van KV Mechelen beleven opnieuw moeilijke momenten. "Dit doet veel pijn", maakt een fan de voorzitter duidelijk. "15 jaar geleden heb ik 1.000 euro spaargeld in de club gestoken. Nu helpt een paljas alles om zeep."