Ga naar de inhoud

Knokke bekert op het terrein van Union

 do 11 oktober 2018 15:45
Tibo Van de Velde
In de 1/16e finales stuntte Knokke op het terrein van Standard.

De wedstrijd in de achtste finales van de Croky Cup tussen Knokke en Union wordt dan toch niet aan de kust gespeeld. De amateurclub staat haar thuisvoordeel af aan de Brusselaars.

Om veiligheidsredenen

het bekerduel tussen de twee stuntploegen uit de 1/16e finales wordt op 6 december (20.45u) in het Joseph Mariënstadion gespeeld.

 

Knokke werkt momenteel zijn thuismatchen af in Heist, omdat er aan het eigen stadion verbouwingswerken aan de gang zijn. "We zouden liever thuis spelen, maar we moeten ook denken aan de veiligheid van de supporters", legt voorzitter Vincent Van Honsebrouck uit aan persagentschap Belga.

 

"Rond het stadion was de veiligheid gegarandeerd, maar als er iets zou gebeuren in het stadion van Heist is dat niet verantwoord om daar te spelen. We nemen dat risico liever niet."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

VIDEO: goals Standard - Knokke (1-2)

Knokke ging in de 1/16e finales verrassend winnen op het terrein van Standard.

VIDEO: goals Anderlecht - Union (0-3)

1B-club Union verraste in de Brusselse derby. Het team mepte grote broer Anderlecht tegen het canvas in de 1/16e finales.