do 11 oktober 2018 20:19
Jess Thorup
De Deense coach Jess Thorup moet AA Gent weer op de rails krijgen.

AA Gent is met een opsteker begonnen onder zijn nieuwe coach. Jess Thorup leidde het team naar een zege in een oefenpot op het terrein van Lokeren.

Een dag na zijn voorstelling zag Jess Thorup zijn spelers meteen aan het werk in wedstrijdverband. AA Gent speelde een oefenmatch in en tegen Lokeren.

En Thorup had reden om tevreden te zijn. Bij de rust stond AA Gent 0-2 voor op Daknam. Neto zette een strafschop om, Andrijasevic kopte een corner binnen.

In de tweede helft reageerde Lokeren via Jovanovic. De aanvaller met rugnummer 99 kopte een voorzet van Michel binnen. De thuisploeg had er 2-2 van kunnen maken, maar het vizier van Bia stond niet op scherp.

Zondag 21 september beleeft Thorup zijn grote debuut met AA Gent. Dan staat een competitiematch in Oostende op het programma.

Oefenmatch Lokeren - AA Gent 1-2

Doelpunten: 28' Neto 0-1 (pen), 35' Andrijasevic 0-2, 50' Jovanovic 1-2