Ga naar de inhoud

Aston Villa droomt weer van Premier League met assistent John Terry

 do 11 oktober 2018 08:21
John Terry zwaaide het profvoetbal nog maar net uit.

Aston Villa wil met een nieuwe trainersduo de jacht op de promotie openen. Coach Dean Smith wordt geruggesteund door John Terry, die nog maar net een punt heeft gezet achter zijn spelerscarrière.

"De start van een nieuw tijdperk", klinkt het bij de Engelse tweedeklasser Aston Villa. Dean Smith wordt weggeplukt bij concurrent Brentford om de ontslagen Steve Bruce op te volgen.

 

Nochtans was de 47-jarige coach niet de meest prominente naam op het lijstje met kandidaten. Thierry Henry, T2 van de Rode Duivels, werd net als deze zomer genoemd als kanshebber, maar Aston Villa kiest uiteindelijk voor Smith.

 

Smith krijgt Chelsea-icoon John Terry naast zich als assistent. De voormalige international zette nog maar net een punt achter zijn spelerscarrière, maar begint nu aan een nieuw hoofdstuk. Terry kent Aston Villa, want hij speelde er één seizoen na bijna twintig jaar bij Chelsea.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.