• home
 • video
 • pas verschenen

  Benteke ondergaat kijkoperatie: "Normaal zal hij snel weer trainen"

  Benteke stond al een tijdje niet meer op de grasmat.

  Benteke stond al een tijdje niet meer op de grasmat.

  Er lijkt stilaan een einde te komen aan de knieblessure van Christian Benteke. Onze landgenoot onderging vandaag een kijkoperatie aan zijn knie, die schoongemaakt werd.

  De laatste keer dat Christian Benteke in actie kwam dateert al van 1 september, toen hij het met Crystal Palace opnam tegen Southampton. Daarna hield een knieblessure Benteke aan de kant bij zijn club en bij de Rode Duivels.

   

  Vandaag onderging de spits een kijkoperatie aan zijn knie. "De chirurg is tevreden over het resultaat en verwacht dat Benteke heel snel weer kan beginnen te trainen", laat Crystal Palace weten op de clubsite.