• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-Soudal vervangt De Geyter door John Lelangue als algemeen manager

  Lotto-Soudal heeft niet lang gewacht om een nieuwe General Manager voor te stellen. Gisterenavond kwam het nieuws dat de samenwerking met Paul De Geyter stopte, vanochtend wordt de komst van John Lelangue aangekondigd.

  Stoelendans bij Belgische wielerploeg Lotto Soudal

  De 47-jarige Lelangue heeft een jarenlange wielerervaring: als teammanager bij Phonak en BMC Racing, als organisator van het WK in Qatar in 2016, als adjunct-sportdirecteur bij ASO Tour de France en tot slot als Senior en Technical Advisor bij de internationale wielerbond UCI.

   

  "Zijn team wordt in 2019 versterkt door Performance Manager Kevin De Weert en door de Australische renner Caleb Ewan, met wie we hopen een mooi nieuw sportief verhaal te schrijven", meldt het Belgische WorldTour-team in een persbericht.

   

  Tijdens de 2e helft van oktober zal Lelangue zijn plannen met de WorldTour- , de U23- en de vrouwenploeg toelichten.