• home
 • video
 • pas verschenen

  Wegen van Lotto-Soudal en Paul De Geyter scheiden

  Paul De Geyter

  Paul De Geyter

  Lotto-Soudal neemt afscheid van general manager Paul De Geyter. Beide partijen hebben in onderling overleg besloten om een einde te maken aan de samenwerking.

  Paul De Geyter was sinds september 2017 aan de slag bij Lotto-Soudal als general manager. Maar goed een jaar later komt er dus een einde aan zijn periode bij de Belgische WorldTour-formatie. "We hebben in onderling overleg besloten om de samenwerking te beëindigen", klinkt het.

   

  "We zijn tot de conclusie gekomen dat het inzicht omtrent de te volgen strategie en de toekomst van de ploeg te  verschillend zijn om de samenwerking voort te zetten. We bedanken Paul voor de samenwerking van het voorbije wielerjaar en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière."