Ga naar de inhoud

Vandoorne: "Als ik terugkeer in F1, moet het in gunstige omstandigheden"

 zo 7 oktober 2018 13:47
Stoffel Vandoorne
Stoffel Vandoorne groet het publiek in Japan.

In een interview met de RTBF laat Stoffel Vandoorne uitschijnen waar zijn toekomst ligt: niet in de Formule 1. "Ik probeer wel contact te houden", vertelt de 26-jarige autocoureur.

Morgen/maandag maakt het Duitse team HWA zijn rijders bekend voor de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1. Stoffel Vandoorne is een van de namen die valt bij de renstal.


"Andere lucht opsnuiven zal me deugd doen", vertelt Vandoorne in een gesprek met de Franstalige openbare omroep RTBF. "De voorbije seizoenen bij McLaren waren niet gemakkelijk. Het team beleefde zijn slechtste jaren ooit."

 

HWA heeft nauwe banden met Mercedes-AMG. "Op de een of andere manier probeer ik in contact te blijven met de Formule 1. Hoe weet ik niet exact, maar als ik ooit terugkeer, zal ik dat niet zomaar doen. Neen, dan moet het in gunstige omstandigheden zijn", besluit Vandoorne.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.