• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-icoon Terry (37) heeft zijn laatste match gespeeld

  John Terry zwaait het profvoetbal uit.

  Na veel vijven en zessen is John Terry eruit: de Engelse verdediger houdt zijn carrière voor bekeken. Terry speelde van 1998 tot 2017 bij Chelsea.

  John Terry - 37 jaar ondertussen - speelde bijna zijn volledige carrière voor Chelsea. In 702 wedstrijden was hij onder meer goed voor 5 titels, 4 keer de FA Cup en ook eindwinst in de Champions League en Europa League.

   

  Terry nam vorig jaar afscheid van Chelsea en ging nog even uitbollen bij Aston Villa. Daar vertrok hij afgelopen zomer.

   

  Terry leek op weg naar Rusland, maar een deal met Spartak Moskou sprong af. De voormalige Chelsea-kapitein maakte op Instagram bekend dat het na 23 jaar genoeg geweest is. Hij wordt gelinkt met een functie in de technische staf bij Aston Villa.