• home
 • video
 • pas verschenen

  Brulboei McGregor krijgt lik op stuk en grijpt naast wereldtitel

  Conor McGregor en Chabib Noermagomedov

  Chabib Noermagomedov klemt Conor McGregor.

  Conor McGregor en Chabib Noermagomedov

  De Ier moet zijn meerdere erkennen in de Rus.

  0 / 0

  Conor McGregor heeft zijn wereldtitel kooivechten niet kunnen heroveren. De Ier gaf in de 4e ronde op tegen de Rus Chabib Noermagomedov. Die blijft wereldkampioen in de mixed martial arts van de UFC (Ultimate Fighting Championship).

  Nekklem doet McGregor de das om

  In de aanloop naar titelgevecht had Conor McGregor enkele keren agressief uitgehaald naar Chabib Noermagomedov, in de kamp kreeg hij lik op stuk. Vanaf het begin had de Ierse brulboei het lastig in Las Vegas.

   

  De eerste ronde verzandde snel in een vermoeiende worstelpartij, nadat Chabib Noermagomedov naar McConors benen had gegrepen. De Russische worstelaar deed er alles aan om het spel naar de grond toe te trekken. Dat lukte ook in de tweede ronde, waarin de Ier tussendoor een aantal stevige klappen moest incasseren.

   

  In de vierde ronde was de partij beslist. McGregor zat gevangen in een verstikkende nekklem en klopte af.  Noermagomedov boekte zijn 27e overwinning in eventueel kampen.

   

  McGregor keerde terug in de kooi na een kort uitstapje naar de boksring. Vorig jaar verloor hij met een technische knock-out van Floyd "Money" Mayweather.

  Conor McGregor en Chabib Noermagomedov.

  Chabib Noermagomedov en Conor McGregor

  Noermagomedov tilt McGregor de lucht in.

  Chabib Noermagomedov en Conor McGregor

  McGregor moet incasseren.

  Conor McGregor en Chabib Noermagomedov

  Na een nekklem van Noermagomedov is het gevecht afgelopen.

  Noermagomedov vecht ook met trainer McGregor

  Meteen na de opgave van Conor McGregor sloeg de vlam in de pan. Chabib Noermagomedov (30) klom de kooi uit en ging het gevecht aan met de trainer van zijn tegenstander.

   

  Al gauw sloegen meerdere mensen op elkaar in, tot de beveiligers en officials de vechtersbazen uit elkaar konden halen.

   

  Na de knokpartij werden drie mensen uit de clan-Chabib gearresteerd. De worstelaar zelf dreigt zijn titel en zijn prijzengeld (1,7 miljoen euro) kwijt te spelen.

   

  "Ik wil me verontschuldigen, maar McGregor beledigde mijn vader, mijn geloof en hij doodde al bijna enkele mensen", legde Noermagomedov uit.

  Chabib Noermagomedov

  Chabib Noermagomedov is razend na zijn kamp.