• home
 • video
 • pas verschenen

  Real-coach na nieuwe nederlaag: "Mijn toekomst? Daar maak ik me geen zorgen over"

  Real verloor gisteren bij Alaves.

  Een onherkenbaar Real Madrid blijft onder Julen Lopetegui op de dool. Ook tegen Alaves kon Real niet scoren en de Spaanse topclub ging in de 95e minuut zelfs met de billen bloot.

  Julen Lopetegui vond de 1-0 tegen Alaves "een te zware sanctie". "Met het uitvallen van Benzema en Bale hadden we ook pech. We moeten nu onze frisheid terugvinden en met een beetje geluk blijven we ook in het spoor van de leider." Barcelona speelt vanavond nog bij Valencia, ook Sevilla en Atletico Madrid kunnen nog over Real wippen.

   

  Lopetegui krijgt de trein dus niet op de rails. Na de 3-0 bij Sevilla, de scoreloze derby tegen Atletico en de Europese uitschuiver tegen CSKA Moskou werd er weer niet gescoord en dus weer niet gewonnen.

   

  "De verantwoordelijke is altijd de trainer", reageert hij. "Mijn spelers trainen al drie maanden als beesten. Ze zullen de weg naar het succes terugvinden."

   

  "Of ik voor mijn toekomst vrees? Daar maak ik me geen zorgen over.  Dat houdt de journalisten wél bezig. Ik blijf werken en ik weet dat dit het leven van een trainer is, zeker bij Real. We zijn nog maar oktober. We moeten de rust bewaren."

  De goal die Real nekte bij Alaves:

  Real Madrid is het scoren verleerd: