• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Avermaet rijdt volgend seizoen op fietsen van Giant

  Greg Van Avermaet

  Van Avermaet reed de voorbije jaren op een BMC-fiets.

  Het zong al een tijdje in het rond, maar nu is het officieel: fietssponsor Giant verlaat Sunweb en kiest voor CCC, de nieuwe ploeg van Greg Van Avermaet.

  Giant was de voorbije jaren onlosmakelijk verbonden met Sunweb, maar aan dat verbond komt nu een einde. Sunweb gaat in zee met fietsconstructeur Cervélo, Giant kiest voor de CCC-ploeg van Greg Van Avermaet.

   

  "We zullen vanaf volgend jaar op een van de beste fietsen ter wereld kunnen rijden", zegt CCC-manager Jim Ochowicz.  "Met een sponsor van het kaliber als Giant hebben we het volste vertrouwen in het komende seizoen. We kijken ernaar uit om nieuwe successen te boeken op het hoogste niveau."