• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Trossard wordt niet geopereerd, "maar is wel enkele weken out"

  Leandro Trossard

  Leandro Trossard haalde het einde van de match tegen Sarpsborg niet.

  De schade aan de schouder van Leandro Trossard valt al bij al nog goed mee. Uit een controle in het ziekenhuis is gebleken dat een operatie niet nodig is. Genk spreekt wel over "enkele weken afwezigheid".

  Meteen na de match tegen Sarpsborg waren ze in het Genkse kamp al somber gestemd over de prognose voor Leandro Trossard. De vleugelspeler was op zijn schouder gevallen en zo vermoedelijk een zestal weken buiten strijd zijn.

   

  Na grondiger onderzoek blijkt de schade nu toch nog mee te vallen. "De schade aan het gewricht is beperkt", laat Genk weten. "Leandro heeft dan ook geen operatie nodig. Hij heeft wel nog veel pijn en zal hierdoor enkele weken onbeschikbaar zijn. Zodra de pijn vermindert, zal hij de trainingen hervatten."

   

  Trossard zal er komende zondag dus niet bij zijn als Genk naar Gent trekt voor de competitie. Ook de interlands tegen Zwitserland en Nederland moet hij laten schieten.

  Video player inladen ...