• home
 • video
 • pas verschenen

  Pochettino over blessure Vertonghen: "Martinez moest erover zwijgen"

  Pochettino en Vertonghen

  Wanneer kan Pochettino weer rekenen op Vertonghen?

  Mauricio Pochettino heeft op zijn wekelijkse persconferentie laten weten dat Tottenham vreest Jan Vertonghen 6 weken kwijt te zijn. Dat Roberto Martinez dat nieuws enkele uren eerder al had gelost, zinde de Argentijn niet.

  Roberto Martinez was op zijn persbabbel bij de Rode Duivels iets te loslippig toen hij zijn vrees uitsprak dat de blessure van Jan Vertonghen wel eens tot midden november zou kunnen duren. "Het is jammer dat jullie voor mijn persconferentie al wisten hoe ernstig de blessure van Vertonghen is", gaf Mauricio Pochettino zijn collega een veeg uit de pan.

   

  "Uiteindelijk is Vertonghen een speler van Tottenham. Wij betalen hem. Ze moeten ons maar bellen, dan zullen we hen alles vertellen. Ik wil hier nu geen polemiek opstarten, maar dat is de normale gang van zaken. De nationale ploeg belt naar de club en niet andersom."

   

  Pochettino sprak ook nog zijn enorme ontgoocheling uit over de blessure van zijn verdediger. "We moeten nog zien of hij effectief 6 weken out zal zijn. Niet elke speler herstelt even lang van een blessure. Jan dacht eigenlijk dat hij gewoon een trap had gekregen en daarom heeft hij nog een halfuur voortgespeeld met zijn gescheurde hamstring."