• home
 • video
 • pas verschenen

  Is De Bruyne dit weekend al inzetbaar? "Hij traint met de groep"

  Kevin De Bruyne op training

  Begin deze week trainde De Bruyne een eerste keer mee bij City.

  Kevin De Bruyne werd niet opgeroepen door Roberto Martinez voor de komende twee interlands, maar mogelijk zit hij zondag wel al in de wedstrijdselectie van Manchester City voor de topper tegen Liverpool.

  Manchester City gaat zondag op bezoek bij Liverpool en Pep Guardiola had goed nieuws op de persconferentie. Kevin De Bruyne is mogelijk al klaar om minuten te maken. De Rode Duivel viel half augustus uit met een zware knieblessure.

   

  Geschat werd dat hij 2 tot 3 maanden out zou zijn, maar hij is nu al bijna weer fit. Begin deze week trainde hij een eerste keer mee met de groep. Kan hij zondag spelen? "Hij traint met de groep", zei Guardiola. "Ook vandaag heeft hij goed getraind. Of hij klaar is voor zondag? Dat zullen we morgen zien."

  Pep Guardiola over Kevin De Bruyne: