• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Danjuma volgt voorbeeld van Club-belofte Ngonge enkele uren eerder

  Belofte Cyril Ngonge maakt 2 goals op Atletico, de laatste is de mooiste.

  De goal van Danjuma gisteravond in het Wanda Metropolitano ging de wereld rond. Haalde de Nederlander van Club Brugge de mosterd bij de beloftematch enkele uren eerder? Toen bezorgde Cyril Ngonge Club de zege tegen Atletico in de Youth League op een even fraaie manier.

  De 1-1 van Danjuma - een gedraaid schot van buiten de zestien in de verste hoek - leverde het fanionelftal niets op. Dan was het pareltje in spiegelbeeld - Ngonge deed het vanaf de andere kant - wél een wereld van verschil.

   

  Tien minuten voor tijd leverde de trap van Ngonge 3 punten op. De U21-spits had ook al de score geopend. Tussendoor maakte Camello gelijk. Club Brugge leidt na 2 speeldagen in de Youth League met 4 op 6. Het speelde thuis gelijk tegen Dortmund. 

  Bekijk de winning goal van Ngonge:

  Bekijk het volledige matchverslag op ClubBrugge.be:

  Vergelijk met de goal van Danjuma: