• home
 • video
 • pas verschenen

  Trossard wellicht enkele weken out met ontwrichte schouder

  Leandro Trossard

  Leandro Trossard maakte een ongelukkige val.

  De avond van Genk in Noorwegen kon moeilijker slechter aflopen: een nederlaag bij Sarpsborg én een ernstige blessure voor Leandro Trossard. Bij de club vrezen ze hun winger een dikke maand kwijt te zijn.

  Leandro Trossard kwam in de 2e helft tegen Sarpsborg ongelukkig ten val na een duw van 2 spelers van de thuisploeg. Hij bleef lang op het kunstgras liggen en werd uiteindelijk op een draagbaar afgevoerd.

   

  Trossard heeft bij zijn val zijn schouder uit de kom getrokken. Volgens een eerste vluchtige diagnose is de aanhechtingsspier geraakt, wat op een afwezigheid van een zestal weken zou komen. Trossard wordt in Noorwegen nog onderzocht om een beter beeld van zijn blessure te krijgen. Sowieso lijkt een nieuwe oproeping voor de Rode Duivels er niet in te zitten.