• home
 • video
 • pas verschenen

  Napoli-spits Milik krijgt pistool op zich gericht na zege tegen Liverpool

  " "

  Milik kreeg het zwaar te verduren tijdens de match, maar ook nadien op weg naar huis.

  Arkadiusz Milik weet sinds gisteravond wat het betekent: een domper op de feestvreugde. De Poolse aanvaller had thuis net Liverpool geklopt in de Champions League, maar werd op weg naar huis het slachtoffer van een gewapende overval.

  Il Mattino, een krant uit Napels, kwam met het nieuws naar buiten. De Pool was na de wedstrijd op weg naar huis, toen een motor met 2 mannen de straat blokkeerde in de Varcaturo-wijk en hem tot stoppen dwong.

   

  Een van de 2 boeven richtte een wapen op Milik, die zijn Rolex-uurwerk moest afgeven.

   

  Een overval op een speler van Napoli is geen unicum. Twee jaar geleden werden  collega-spits Lorenzo Insigne, die gisteren in de slotminuut de enige goal maakte, en zijn vrouw in gelijkaardige omstandigheden beroofd in de stad. Volgens de pers vroegen de overvallers aan Insigne "om in de volgende match te scoren voor hen".

   

  En in 2013 maakte Napoli-aanvoerder Marek Hamsik hetzelfde mee, nadat zijn vrouw in 2011 ook al eens ongewenst bezoek gekregen had.