• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool-smaakmaker Keïta mist zo goed als zeker de kraker tegen Man.City

  Keita wordt behandeld door de medische staf van Liverpool.

  Liverpool moet het wellicht een tijdje zonder Naby Keïta stellen. De 23-jarige Guinees werd gisteren tegen Napoli van het veld gedragen met rugklachten en werd na de wedstrijd naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet zeker wanneer hij terug naar Engeland kan vliegen.

  Keïta werd tegen Napoli (1-0 verlies) na twintig minuten vervangen met hevige rugklachten. De middenvelder, die deze zomer voor zo'n 70 miljoen euro overkwam van RB Leipzig, werd naar het ziekenhuis gebracht voor verdere onderzoeken.

   

  Over de ernst van de blessure is nog geen duidelijkheid. Keïta verblijft momenteel nog in het ziekenhuis en de beslissing is niet genomen of hij vandaag met de rest van de spelersgroep van Liverpool mag terugvliegen naar Engeland.

   

  Zondag staat in de Premier League de kraker tussen leiders Liverpool en Manchester City op het programma. Keïta lijkt die wedstrijd zo goed als zeker niet te halen.