• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo: "Ik ontken resoluut, verkrachting is een afschuwelijke zaak"

  Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo: "Ik wacht in alle rust het resultaat van het onderzoek af."

  Cristiano Ronaldo benadrukt via de sociale media dat hij niet schuldig is aan verkrachting. "Ik ontken ten stelligste", tweet de stervoetballer. "Verkrachting druist in tegen tegen alles waar ik voor sta en waar ik in geloof."

  "Zuiver geweten"

  Gisteren is een onderzoek naar Cristiano Ronaldo opnieuw geopend. Een Amerikaanse vrouw beschuldigt hem van verkrachting in 2009.

   

  Vorig weekend deed Ronaldo nog lacherig over het nieuws. "Fake news", zei hij in een livevideo op Instagram. Nu reageert de Portugese topvoetballer serieuzer.

   

  "Ik ontken alle beschuldigingen", post Ronaldo op zijn Twitter. "Verkrachting is een afschuwelijke zaak die indruist tegen alles waar ik voor sta en waar ik in geloof."

   

  "Ik wil mijn naam graag zuiveren, maar weiger om het mediaspektakel te voederen, gecreëerd door mensen die zichzelf willen promoten ten koste van mijn naam."

   

  Ronaldo vertrouwt in een goede afloop. "Mijn zuiver geweten laat mij toe om in alle rust de resultaten van het onderzoek af te wachten", besluit de speler van Juventus.

  De tweets van Cristiano Ronaldo: