• home
 • video
 • pas verschenen

  Paul Pogba: "Ik heb geen toelating om met de pers te spreken"

  José Mourinho en Paul Pogba in een gesprek aan de zijlijn.

  Paul Pogba heeft gisteren laten blijken dat hij geen toelating heeft om met de pers te praten. De Franse middenvelder van Manchester United leeft op voet van oorlog met zijn coach, José Mourinho.

  Manchester United bleef gisteren op een scoreloos gelijkspel steken tegen Valencia. Weinig van de spelers hadden achteraf zin in een praatje met de pers en vermeden dan ook de mixed zone in Old Trafford.

   

  Niet zo Paul Pogba. Die kwam gisteren doodleuk door de interviewzone, maar liet aan de hongerige meute journalisten weten dat hij niks mocht zeggen. "Er is mij verteld dat ik geen toelating heb om te praten", zei de Fransman.

   

  Vorige week is er een koude oorlog ontstaan tussen José Mourinho en Paul Pogba. Die laatste had kritiek geuit op de tactiek, waarna hij geen vicekapitein meer mocht zijn. Toen de pers afgelopen zondag een reactie wou van Pogba zei die: "Willen jullie me soms dood?". De spanning is alvast te snijden bij Manchester United.

  Dit gebeurde vorige week op training

  Aanvoerder Valencia biedt zijn excuses aan

  Gisteren bood Antonio Valencia zijn excuses aan. De aanvoerder van Manchester United had op Instagram een post waarin om het ontslag van Mourinho werd gevraagd geliket. "Ik had de tekst die bij de foto stond niet gelezen", zei Valencia. "Die tekst komt niet overeen met mijn mening en dus bied ik mijn excuses aan."