• home
 • video
 • pas verschenen

  Coucke reageert: "Hobbelig begin, maar mogen einddoel niet uit oog verliezen"

  Marc Coucke

  Marc Coucke is sinds dit jaar eigenaar en voorzitter van Anderlecht.

  Marc Coucke heeft een eerste keer gereageerd na de tegenvallende resultaten van zijn team. "Ik wil er alles aan doen om de gouden tijden van Anderlecht te laten herbeleven, al zal dat wat tijd kosten", tweet de voorzitter.

  Na een troosteloos gelijkspel tegen STVV vorig weekend heerste er radiostilte ten huize van Marc Coucke. "Tijd om uitleg te geven aan de fans", opperde onze commentator Peter Vandenbempt. Dat doet de voorzitter nu met een uitgebreide tweet, waarin hij de supporters ook uitnodigt voor een dialoog.

   

  Beste RSCA-vrienden,

   

  Dank voor alle (vriendelijke en soms iets minder vriendelijke) reacties na onze mindere resultaten. Ik probeer de meeste te lezen om iets bij te leren en om maximaal op dezelfde golflengte te geraken, want het potentieel van Anderlecht is enorm.

   

  Ik wil er alles aan doen om u de gouden tijden te laten herbeleven, al zal het wat tijd kosten. Niet iedereen zal het ons gunnen, maar samen kunnen we paars-wit opnieuw doen schitteren.

   

  Mijn parcours als voorzitter begint hobbeliger dan voorzien. Zo moet ik al een van de drie ambities schrappen, maar laat ons in deze moeilijke tijden ons gezamenlijk einddoel niet uit het oog verliezen.

   

  Om de huidige situatie te duiden en om naar mekaar te luisteren, nodig ik u graag uit op 25 oktober om 17u, voor de match tegen Fenerbahçe. 20 fans en alle voorzitters van de supportersverenigingen zijn welkom.

   

  Hopelijk hebben we ondertussen al verschillende tegenstrevers, te beginnen met Zagreb, verslagen. Ik kijk sowieso uit naar onze ontmoeting.

   

  Met hartelijke groeten, uw voorzitter,

  Marc Coucke

  Het Twitterbericht van Marc Coucke: