• home
 • video
 • pas verschenen

  "De Duitse werkwijze lag mij niet, bij City zijn er geen kliekjes"

  Tessa Wullaert

  "De Engelse mentaliteit sluit beter aan bij de Belgische."

  Na 3 seizoenen Wolfsburg bloeit Tessa Wullaert naar eigen zeggen helemaal open bij Manchester City. "Hier ben ik tenminste niet bang om de bal te verliezen."

  Tessa Wullaert ruilde in de zomer het groen van Wolfsburg voor het hemelsblauw van Manchester City. "Dat was een goeie keuze", beseft ze nu. "Ik amuseer mij hier, heb veel minder stress. Er is ook een betere band met de ploeg."

   

  "Iedereen wordt hier goed opgevangen, iedereen komt hier met iedereen overeen. Er zijn minder kliekjes. De Duitse werkwijze lag me niet zo. De Engelse mentaliteit sluit beter aan bij de Belgische. Daar voel ik me beter bij."

   

  Het gevolg is dat Wullaert nu met meer vertrouwen speelt. "Een speelster met meer vertrouwen speelt ook beter. Ik durf nu weer eens te dribbelen, heb geen angst om de bal te verliezen. Dat was in Duitsland anders."