Ga naar de inhoud

meest recent

      Vertonghen en Dembélé in lappenmand, geen interlands voor Tottenham-duo?

       di 2 oktober 2018 15:19
      Jan Vertonghen.
      Jan Vertonghen, hier in duel met Laurent Depoitre.

      Jan Vertonghen en Mousa Dembélé missen morgen de klepper tegen FC Barcelona in de Champions League. "Het duo is niet meer inzetbaar voor de interlandbreak", meldt Tottenham op Twitter.

      Jan Vertonghen liep afgelopen weekend een hamstringblessure op in de Premier League-wedstrijd tegen Huddersfield Town, Mousa Dembélé is al een tijdje op de sukkel met een letsel aan zijn dijbeen. De twee Rode Duivels werden zaterdag bij de rust vervangen en kunnen morgenavond niet spelen tegen FC Barcelona.

       

      "Ze zijn niet meer inzetbaar voor de interlandbreak", meldt Tottenham op Twitter. Zaterdag speelt Tottenham nog tegen Cardiff City, daarna volgt de interlandpauze.

       

      Vrijdag maakt bondscoach Roberto Martinez zijn kern bekend voor de interlands tegen Zwitserland (12/10) en Nederland (16/10). Het is niet duidelijk of Vertonghen en Dembélé in de selectie zullen zitten.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.