• home
 • video
 • pas verschenen

  Kim Mestdagh verkast naar Turkse ploeg Cukurova

  Kim Mestdagh in actie met België op het WK.

  Kim Mestdagh in actie met België op het WK.

  Kim Mestdagh zet haar professionele loopbaan voort in Turkije. De Belgian Cat heeft onderdak gevonden bij Cukurova Basketbol. 

  Mestdagh speelde afgelopen seizoen voor Perfumerias Avenida Salamanca (Spa). In Spanje gooide ze de voorbije weken opnieuw hoge ogen, maar dan op het WK met de nationale ploeg. De Belgian Cats gingen pas in de halve finales door de knieën.

  Mestdagh speelde eerder in clubverband voor Zamarat (Spa), Walloon 3 Team, Castors Braine, Flammes Carolo Basket (Fra) en Yakin Dogu (Tur). De shooting guard is 28 jaar. Ze is de dochter van bondscoach Philip Mestdagh.

  Aankondiging van de transfer: