• home
 • video
 • pas verschenen

  Gunt nieuwe coach Limbombe meer speelminuten in Nantes?

  Anthony Limbombe

  Anthony Limbombe (r) speelde nog maar 1 volledige wedstrijd voor Nantes.

  Anthony Limbombe krijgt een nieuwe coach bij de Franse club Nantes. De Bosniër Vahid Halilhodzic (66) neemt het roer over.

  Na 8 speeldagen is Nantes pas 19e en voorlaatste in de Ligue 1. Vandaag kondigde Nantes de komst van oud-speler Vahid Halilhodzic aan. De voormalige aanvaller vervangt de Portugees Miguel Cardoso, die vorige zomer de de Italiaan Claudio Ranieri was opgevolgd.

   

  Halilhodzic speelde van 1981 tot 1986 voor Nantes. Als coach leidde hij onder meer Rijsel, PSG, Rennes, de Ivoriaanse, Algerijnse en Japanse nationale ploeg. Begin april, twee maanden voor de start van het WK in Rusland, moest Halilhodzic opkrassen bij Japan. 

   

  Nantes is de club van de Belgen Joris Kayembe en Anthony Limbombe. Veel speelgelegenheid kreeg Limbombe nog niet. De ex-aanvaller van Club Brugge mocht maar een keer starten (1-2 tegen Nice). In 4 andere matchen moest Limbombe tevreden zijn met een rol als invaller. Stelt Halilhodzic hem wel op?