• home
 • video
 • pas verschenen

  Curva Sud van Juve-stadion blijft match dicht na racistische gezangen

  Sommige Juventus-fans zullen tegen Genoa niet in het stadion mogen kijken.

  Juventus wordt gesanctioneerd voor het wangedrag van zijn supporters afgelopen weekend tegen Napoli. Verdediger Kalidou Koulibaly (ex-Racing Genk) kreeg racistische boodschappen naar zijn hoofd geslingerd. Juventus moet een deel van zijn stadion in zijn volgende thuiswedstrijd gesloten houden.

  Juventus won zaterdag met 3-1 van Napoli, maar enkele fans lieten zich van hun kleinste kant zien. Kort na de pauze werd Napoli-verdediger Kalidou Koulibaly toegezongen.

   

  De disciplinaire commissie van de Serie A sprak vandaag over "racistische gezangen" en legde Juventus een straf op. De Curva Sud van het Allianz Stadium, waar de spreekkoren te horen waren, zal tijdens de volgende thuismatch tegen Genoa gesloten blijven.