• home
 • video
 • pas verschenen

  Moeskroen zet punt achter samenwerking met doelman Logan Bailly

  Logan Bailly trainde de voorbije weken mee met de B-kern.

  Logan Bailly moet op zoek naar een nieuwe club. De 32-jarige doelman had nog een contract tot medio 2019 bij Moeskroen, maar de Henegouwers maken een einde aan de samenwerking.

  Logan Bailly kwam vorige zomer transfervrij over van Celtic naar Le Canonnier en eiste meteen zijn plekje op onder de lat. Hij verdedigde twintig keer het doel van Moeskroen, maar verdween de voorbije weken in de B-kern.

   

  Het zware contract van Bailly woog op het budget van Moeskroen. In onderling overleg werd nu een punt gezet achter de samenwerking. Na avonturen bij Heusden-Zolder, Racing Genk, Borussia Mönchengladbach, Neuchâtel Xamax, OH Leuven en Celtic mag de doelman op zoek naar een nieuwe club.