• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi blust brandje: "Ben voor 10.000% gefocust op Valencia"

  Michy Batshuayi

  Michy Batshuayi: "Ik wou alleen maar naar Valencia komen."

  "Ik ben niet van plan definitief bij Valencia te blijven", zegt Michy Batshuayi in een interview met de Times. Dat is in Spanje in het verkeerde keelgat geschoten. Op Twitter nuanceert de Rode Duivel die uitspraak.

  Michy Batshuayi zat samen met een reporter van The Times voor een lang interview. De passage die is blijven nazinderen, is die waarin hij aangeeft sowieso naar Chelsea terug te keren na dit seizoen.

   

  "Ik ben niet van plan om definitief in Valencia te blijven", zegt Batshuayi. "Deze uitleenbeurt is belangrijk voor mijn ontwikkeling, om te tonen hoe goed ik ben, zodat ik als een betere speler naar Chelsea kan terugkeren."

   

  In Spanje interpreteren ze die woorden als "ik wil zo graag en zo snel mogelijk naar Chelsea terugkeren" en dus zet Batshuayi de puntjes op de i met een tweet (in het Spaans).

   

  "Ik heb ook gezegd dat ik me voor 10.000% op Valencia focus. Ik wou enkel en alleen naar Valencia gaan. Ik wil hier elke keer dat ik het shirt aantrek, tonen wat ik allemaal kan. Het vertrouwen dat ik hier heb gekregen, is uniek. Dat moet duidelijk worden op het veld."