• home
 • video
 • pas verschenen

  Vraagtekens bij Vertonghen en Dembélé voor clash met Barcelona

  Jan Vertonghen moest halfweg gewisseld worden met hamstringproblemen.

  Tottenham zag Jan Vertonghen en Mousa Dembélé uitvallen tegen Huddersfield. Een bittere pil om te slikken voor coach Mauricio Pochettino met woensdag de komst van Barcelona in de Champions League in het vooruitzicht.

  Tottenham zette Huddersfield zonder veel problemen opzij met 2-0, maar moest het na de rust wel zonder twee Rode Duivels stellen. Jan Vertonghen (hamstrings) en Mousa Dembélé (na een tik) werden halfweg gewisseld.

   

  De clash met Barcelona in het kampioenenbal kan weleens te vroeg komen voor het Belgische duo.  "We zullen morgen en overmorgen moeten kijken hoe groot de schade is", zei Pochettino. "Het is moeilijk om nu iets te voorspellen, maar woensdag wordt twijfelachtig."

   

  Het zijn nog wat extra kopzorgen voor Pochettino, die tegen Barcelona ook niet kan rekenen op Dele Alli (hamstrings) en Christian Eriksen (buikspieren). Gelukkig voor de Tottenham-coach maakten Harry Winks en Victor Wanyama wel een goede indruk als vervangers van Vertonghen en Dembélé.

  Tweet: