• home
 • video
 • pas verschenen

  Even schrikken: toeschouwer krijgt golfbal op haar hoofd tijdens Ryder Cup

  De Amerikaanse golfer ontfermde zich meteen over de vrouw

  In Parijs wordt de VS momenteel flink onder druk gezet door Europa in de Ryder Cup. Maar de Verenigde Staten schrikken niet alleen van hun achterstand, de Amerikaanse golfer Brooks Koepka was even in paniek toen een bal van hem op het hoofd van een vrouw in het publiek belandde. 

  De vrouw, die netjes achter de lijn stond te kijken, ging tegen de vlakte. Ze had een ernstige wonde opgelopen net boven haar oog. Nadat ze ter plekke de eerste verzorging had gekregen, werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. Uiteindelijk liep ze geen blijvende schade op.

  Brooks Koepka was aangeslagen door het gebeuren. Hij ontfermde zich meteen over de vrouw: "Het voelt echt niet goed aan. Je voelt je heel slecht. Je wilt niemand raken en al zeker niet in het gezicht."