• home
 • video
 • pas verschenen

  Waasland-Beveren doet door met Ferrera: "Verwachten zaterdag sterk signaal"

  Yannick Ferrera

  Krijgt Yannick Ferrera Waasland-Beveren weer op de rails?

  Waasland-Beveren zit in zwaar weer. Het liep dinsdag een bekerblamage op tegen 2e Amateur-club Mandel United en staat zegeloos voorlaatste in de competitie. Yannick Ferrera is de gebeten hond bij de fans, maar het clubbestuur bevestigde gisteren het vertrouwen in de coach.

  Waasland-Beveren wilde in de beker vertrouwen tanken en een eerste keer winnen dit seizoen, maar dat liep even anders. Een door Ferrera flink door elkaar gegooid elftal bakte er niets van en ging met 1-2 met de billen bloot tegen Mandel United. De fans riepen om het ontslag van Ferrera.

   

  Gisteravond was er een raad van bestuur. En die behoudt het vertrouwen in de trainer. "Na verschillende gesprekken was het duidelijk dat de spelers nog achter de trainer staan. We verwachten van de hele ploeg (spelers en staf) komende zaterdag een sterk signaal", klinkt het op de Freethiel.

   

  Waasland-Beveren, de voorlaatste, trekt zaterdag naar rode lantaarn Moeskroen voor een 6 punten-duel. Ferrera en co. weten wat te doen.

  De fans waren woest dinsdag: