• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Bekijk Hazards prachtdoelpunt ook vanuit de tribune

  Eden Hazard

  Eden Hazard en de juichende Chelsea-fans.

  De heerlijke slalom van Eden Hazard gaat de wereld rond. "In Madrid zouden ze nooit zo veel van je houden, Eden", merkt een fan van Chelsea op.

  Eden Hazard besliste gisteravond de bekerwedstrijd Liverpool - Chelsea. Eerst lag hij met een vrije trap aan de basis van de gelijkmaker, daarna slalomde hij door de defensie van Liverpool om de 1-2-eindstand op het bord te zetten.

  De slalom van Hazard op tv:

  De slalom van Hazard vanuit de tribunes:

  Fans verklaren Hazard hun liefde

  De Chelsea-fans wisten geen blijf met hun vreugde en scandeerden de naam van Eden Hazard. "In Madrid zouden ze nooit zo veel van je houden", knipoogt een supporter op Twitter. Hazard flirtte de voorbije maanden met Real Madrid.

  "Moest scoren, want Kanté wou geen penalty's"

  Eden Hazard reageerde zoals we hem kennen: met een flinke dosis humor. "Ik moest wel scoren, want N'Golo (Kanté, red.) had me op de bank verteld dat hij geen penalty wou trappen", lachte de matchwinnaar voor de camera van Sky Sports.

   

  Hazard zit nu aan 95 doelpunten voor Chelsea. "Zo mooi maak ik ze niet elke dag. Deze staat toch in mijn top 3", vertelt hij op Chelsea TV. "En ik bezorg er mijn team de zege mee tegen een groot team. Dat vind ik nog belangrijker."

  "Graag tot zaterdag, vrienden"

  Zaterdag mag Eden Hazard zijn kunstje nog eens dunnetjes overdoen. Dan komt Liverpool in de Premier League op bezoek bij Chelsea. "Graag tot zaterdag, vrienden", grijnst Hazard op Instagram.